• Przymiar stalowy - liniał 300 mm podział co 1/2 mm

Symbol: 1620323
17.91
17.91
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu ten sam dzień roboczy
Cena przesyłki 14.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 14.99
Kurier 20
Kurier - pobranie 25
Dostępność Średnia dostępność

Zamówienie telefoniczne +48 668 867 282

Zostaw telefon

Profesjonalna elastyczna linijka BMI o długości 300 mm wykonana ze stali nierdzewnej na bazie stali sprężynowej hartowanej na zimno.
Podział jest wysoce odporny na zarysowania i nie ulega zatarciu w kontakcie z chemikaliami, tłuszczem i olejem.

Linijka ze stali nierdzewnej produkowana w oparciu o ultranowoczesną technologię, dzięki czemu zapewnia idealną wyrazistość kresek podziałowych.

Linijka spełnia normę dokładności EC dla pomiarów metrycznych. Matowe wykończenie czyni podziałkę bardziej czytelną.

Podziałka jest w znacznym stopniu odporna na zarysowanie. Nie ulega zatarciu w kontakcie z chemikaliami, tłuszczem i olejem.

Podziałka górnej krawędzi 1/2 mm, podziałka dolnej krawędzi 1/1 mm.

Linijka stalowa najwyższej jakości wykonana ze stali nierdzewnej do pomiarów w przemyśle i rzemiośle:

  • Stal sprężynowa walcowana na zimno, bardzo elastyczna, odporna na zginanie i skręcanie.
  • Ultranowoczesna technologia produkcji zapewnia bardzo wyraźne kreski podziałowe.
  • Podziałka odporna na działanie chemikaliów, tłuszczu i oleju.
  • Wysoka odporność na zadrapania.
  • Podziałka posiada klasę dokładności EC dla podziałek metrycznych.
  • Matowe wykończenie zwiększa czytelność podziałki.
  • Długość 300 mm.
  • Szerokość 13 mm.

 

BMI (Bayerishe Mass Industrie) to niemiecka firma o ponad 80-letniej tradycji, ulokowana w Bawarii.
Filozofia „made in germany” gwarantuje jednakowe, wiarygodne wyniki pomiarów i wydłużony okres użytkowania. Wytrzymałe i dokładne przyrządy pomiarowe są używane na co dzień przez profesjonalistów na wszystkich kontynentach.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie